Techarenan Summit13 november Waterfront, StockholmHomeEventsOm Techarenan
“Vi ligger minst 10 år före Amazon”
”Politikerna har en felaktig bild av företagaren”
Från litet teknikbolag till miljardbolag på börsen – ”Vi ska bli nästa Astra”

Hur påverkar detta er…

Nunc vel dapibus mi. Praesent accumsan fermentum ex ac luctus. Curabitur venenatis massa vel nibh rutrum, ut egestas est malesuada. Phasellus nec laoreet quam. Suspendisse sit amet luctus odio, eget venenatis elit. 


Nunc vel dapibus mi. Praesent accumsan fermentum ex ac luctus. Curabitur venenatis massa vel nibh rutrum, ut egestas est malesuada. Phasellus nec laoreet quam. Suspendisse sit amet luctus odio, eget venenatis elit. Nunc vel dapibus mi. Praesent accumsan fermentum ex ac luctus. Curabitur venenatis massa vel nibh rutrum, ut egestas est malesuada. Phasellus nec laoreet quam. Suspendisse sit amet luctus odio, eget venenatis elit. Nunc vel dapibus mi. Praesent accumsan fermentum ex ac luctus. Curabitur venenatis massa vel nibh rutrum, ut egestas est malesuada. Phasellus nec laoreet quam. Suspendisse sit amet luctus odio, eget venenatis elit. 


Problemet med dyslexi och .
Lisa von Garrelts, chefredaktör Techarenan News.

Här säger Lisa vad hon tycker
Nunc vel dapibus mi. Praesent accumsan fermentum ex ac luctus. Curabitur venenatis massa vel nibh rutrum, ut egestas est malesuada.

eklwnflkwenfa

Johan Andersson, Corona Life AB

Nunc vel dapibus mi. Praesent accumsan fermentum ex ac luctus. Curabitur venenatis massa vel nibh rutrum, ut egestas est malesuada.

Johan Andersson, Corona Life AB
Nunc vel dapibus mi. Praesent accumsan fermentum ex ac luctus. Curabitur venenatis massa vel nibh rutrum, ut egestas est malesuada. Phasellus nec laoreet quam. Suspendisse sit amet luctus odio, eget venenatis elit. 

Lisa von Garrelts, chefredaktör Techarenan News.
Listan på alla bolagen
Johan Andersson, Corona Life AB
Nunc vel dapibus mi. Praesent accumsan fermentum ex ac luctus. Curabitur venenatis massa vel nibh rutrum, ut egestas est malesuada. Phasellus nec laoreet quam. Suspendisse sit amet luctus odio, eget venenatis elit. 
Förnamn Efternamn
Phasellus nec laoreet quam. Suspendisse sit amet luctus odio, eget venenatis elit. 

DCSDCSDCSDCSDC

Tommy Fondelius
tommy@techarenan.com

Har du nyhetstips eller synpunkter? Kontakta oss

Skriv ut

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Techarenan är obereoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.