Memmo om succén: “Finns ett behov att ses en mot en”

På bara drygt ett år har Memmo gått från lansering till en välkänd aktör, både i Sverige och internationellt. Men vad är framgångsreceptet bakom kändishälsningarna?

– Jag tror att det är att man nu har möjligheten att “connecta” med vem som helst utan att behöva ha turen eller rätt kontakter för att träffa på en kändis. Det finns ett behov av att ses “1 to 1” i stället för “1 to many” som det varit tidigare, säger Gustav Lundberg Toresson, vd och medgrundare för Memmo.

Plattformen lanserades i december 2019 och har sedan dess växt till sig snabbt. Både vad gäller användare och basen av profiler.

– Det svåraste med det har varit att hänga med rent operationellt och kunna skala teamet så snabbt som vi behövt. Vi hade inte vågat hoppas på den tillväxt som vi faktiskt har haft.

Vad fokuserar ni på framåt?

– Just nu är det väldigt mycket fokus på våran B2B-del, alltså företagssamarbeten och att koppla ihop våra profiler med företag på olika sätt, säger Gustav Lundberg Toresson.

Se Gustavs deltagande i panelen “Konsten att bygga ett plattformsbolag” vid eventet Techarenan Entrepreneur’s Convention här.

Johannes Lundberg

Har du nyhetstips eller synpunkter? Kontakta oss

Skriv ut

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Techarenan är obereoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.