Susanna Campbell, investerare och styrelseproffs

Susanna Campbell, Norrsken

Norrsken går före. De investerar i företag som vill lösa världens stora problem. Hittills har de investerat i 16 olika bolag i en resa som bara har börjat.

Vi pratar här med investeraren och styrelseproffset Susanna Campbell. Hon var med och startade Norrsken Founders Fund på Norrsken Foundation för 2 år sedan så här har vi ett samtal om vad impact investing är, hur det går i deras arbete och varför Norrsken existerar egentligen.

Och frågorna är många; Visst handlar det väl lika mycket om att vara både samhällsaktör såsom att bygga en sund affär idag? Sitter avkastning och hållbarhet ihop nu för alltid? Varför är det så viktigt att drivas av ett starkt varför? Hur känns det egentligen att investera i saker som hjärtat klappar lite extra för?

Dessutom ger Susannas mångåriga erfarenhet från styrelsearbete oss här fler bitar till hur framtidens hållbara verksamheter ska se ut.

Lyssna på Susanna Campbell
Tommy Fondelius
tommy@techarenan.com

Har du nyhetstips eller synpunkter? Kontakta oss

Skriv ut

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Techarenan är obereoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.