Om Techarenan

Techarenan.news är en del av Techarenans plattform för innovation och entreprenörskap som samlar entreprenörer, etablerad industri, investerare, politiker och opinionsbildare för att mötas, skapa samarbeten, göra affärer och bygga nätverk.

Om oss

Techarenan grundades för sju år sedan som en entreprenörstävling för startup och tillväxtbolag. Idag är vi  både en tävling, en arena och mötesplats med tech-konferenser i Stockholm och Almedalen samt en nyhetssida som vill bidra till positiv utveckling i samhället genom att lyfta de entreprenörer, individer, organisationer, företag och politiker som förändrar, förbättrar och utvecklar vårt samhälle

Partnerskap och samarbeten

Techarenan samarbetar idag långsiktigt med samarbetspartners inom specifika områden där de får möjligheten att vara en officiell del av arenan och lära känna de främsta startup och tillväxtbolagen i norden samt att de får möjligheten att positionera bolaget och sina nyckelfrågor inom ramen av innovation och entreprenörskap. 

Vill du samarbeta, bli en officiell partner till Techarenan eller se över ett digitalt partnerskap vänligen kontakta Omid Ekhlasi.
omid@techarenan.com
+46(0) 735 25 25 09