Eva Redhe, Ängelinvesterare och Styrelseproffs

Eva Redhe

Det kan finnas 100 bra idéer men det är utförandet som är tricket. Vi pratar med Eva om hur Sverige blir bäst i världen på utförande.

Eva har många tankar kring hur Sverige kan bli bäst i världen på scaling up. Och hur avgörande det här med att göra meningsfulla saker är. Vi pratar här allt från hur entreprenörskultur och integration kan sitta ihop. En ödmjuk start i Dalarna. Hållbar as default och mycket mer. Allt ryms såklart inte i ett poddavsnitt. Men här gör vi ett försök.

Efter en lång karriär inom finanssektorn med 30 års erfarenhet i näringslivet, bland annat som entreprenör och anställd inom Investor samt vd och ordförande för Erik Penser Bank har Eva valt en väg som ängelinvesterare och styrelseproffs. Eva toppar ofta listor som Sveriges mäktigaste tech-investerare.

Tommy Fondelius
tommy@techarenan.com

Har du nyhetstips eller synpunkter? Kontakta oss

Skriv ut

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Techarenan är obereoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.