Lena Apler, investerare och grundare, Collector

Lena Apler

Startupkultur är superbra men vi behöver en minst lika stark scale-up-kultur. Så därför finns det bara 2 lägen på företag för Lena – utveckling eller avveckling. Tillväxt måste få mer kärlek helt enkelt!

Vi har här ett spänstigt och kvickt samtal med Lena Apler som har riktigt fin insikt i fintech-scenen, hur startuplivet fungerar men framförallt hur man skapar tillväxt och skalar upp sunda verksamheter.

Lena är grundare av finansföretaget Collector och har tidigare arbetat inom SEB, Den norske Creditbank (DnC), Société Générale och Securum, där hon varit vd. Hon är rankad som en av Sveriges mäktigaste tech-investerarna av DI Digital och är utsedd till en av näringslivets mäktigaste kvinnor av Veckans Affärer.

Tommy Fondelius
tommy@techarenan.com

Har du nyhetstips eller synpunkter? Kontakta oss

Skriv ut

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Techarenan är obereoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.