Per Bolund, språkrör, MP

Att prata hållbarhet med Per är som att spela fotboll med Messi. Han vet vad som behöver göras för att avancera framåt. Och vi tycker att han har rätt. Hållbarhet är vägen!

Svensk klimatpolitik har varit en framgångsfaktor när det kommer till att bygga nya bolag. Hållbarhet är också allt viktigare för oss svenska konsumenter. Men för att vi ska nå FN’s viktiga hållbarhetsmål krävs mer av oss alla. Vi pratar om att reglera ibland för att stimulera rätt riktning. Och en kultur som börjar ta sig: att sunda affärer är cirkulära.

Per Bolund är finansmarknads- och konsumentminister, miljöpartistisk politiker och biolog. Hans främsta uppdrag är att bibehålla den finansiella stabiliteten i Sverige och säkra en trygg och långsiktig ekonomisk utveckling.

Tommy Fondelius
tommy@techarenan.com

Har du nyhetstips eller synpunkter? Kontakta oss

Skriv ut

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Techarenan är obereoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.