Stefan Ytterborn, grundare och vd, CAKE

Stefan Ytterborn

Hur har förutsättningarna för Sveriges startups förändrats de senaste 15 åren? Som grundare av Poc och CAKE delar Stefan tips till både startups och investerare.

Vi pratar med Stefan om hans serie-entreprenörsskap och hur passion samt genuint intresse är avgörande ingredienser för att göra bra saker. Gör man det man gillar blir man ofta bra på det och då kommer slanten. I senaste livsprojektet, CAKE, beskriver han hur nya äventyret startade och vilken enorm potential konceptet har.

Stefan Ytterborn är grundare och före detta vd för Poc, initiativtagare och ledare för IKEA PS och medgrundare till design- och strategiföretaget Ytterborn & Fuentes. Nu är han aktuell med CAKE Kalk – en eldriven motorcykel som beskrivits som en Tesla på två hjul för skogen.

Tommy Fondelius
tommy@techarenan.com

Har du nyhetstips eller synpunkter? Kontakta oss

Skriv ut

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Techarenan är obereoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.