Caroline Hjelm, CMO, Voi

Hur ska människor i morgondagens städer kunna röra sig i massa olika riktningar på ett sätt som blir en bra upplevelse för alla? Svaret är sannolikt en kombination av transportsätt och här vill Voi vara med och bidra.

Det tog oss sisådär 100 år innan vi på allvar började anpassa våra städer för cykeln (som för övrigt ansågs omoralisk i början). Caroline Hjelm, CMO på Voi, ger oss en betydligt kortare historielektion för elsparkcykeln – från noll till fem miljoner användare på knappt två år, enbart med Voi.

Det blir ett samtal om hypertillväxt, corona lockdown, att se mönster i data och hur viktigt det är, oavsett verksamhet, att köpa in på ekosystems-analogin.

Tommy Fondelius
tommy@techarenan.com

Har du nyhetstips eller synpunkter? Kontakta oss

Skriv ut

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Techarenan är obereoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.