Maria Wetterstrand, f.d. språkrör för MP – nu vd Miltton

Maria Wetterstrand, Miltton Purpose

Människan har ett ansvar som sträcker sig utanför sin egen person och längre än vår egen generation. De här orden kommer från Maria och i avsnittet fick vi en chans att prata om hur pandemin påverkat hållbarhetsarbetet och vilken värld vill vi komma tillbaka till efter krisen.

Vilka möjligheter finns egentligen för hållbarhetsarbetet framöver? Hur ska ekonomi och hållbarhet korrelera? Vilka konsekvenser får insikten av att vi globalt sitter ihop mer än vi någonsin kunnat ana?

Samtalet pendlar mellan hopp och hot, vikten av en gemensam kompass och inte minst Marias nya uppdrag i Bryssel. En bra sak vi kom på är också att ett tidigare språkrör ofta är ett säkert kort i en podd.

Redaktionen

Har du nyhetstips eller synpunkter? Kontakta oss

Skriv ut

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Techarenan är obereoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.