Pino Roscigno, Commercial and Brand Director, Stadium

Pino Roscigno, Stadium

När sportens roll i samhället och i våra liv utmanas av en pandemi visar sig värdet av ett ständigt experimenterande avgörande. Vi pratar med Pino Roscigno, Commercial and Brand director på Stadium om att testa och lära för att växa.

Pino tar oss med på Stadiums tillväxtresa. En resa från 80-talets Norrköping till uppkopplad verklighet. Det blir ett samtal om det moderna kundmötet, inklusive det framtvingade corona-kundmötet, om varumärken som vågar ta ställning och givetvis om sportens roll i framtiden.

Vi går dessutom till botten med om vi blivit mer eller mindre rörliga under pandemin och hittar en koppling mellan stark företagskultur och innebandy. Vi borde ha sett dessa sportmetaforer komma när vi bjöd in en sådan passionerad idrottare som Pino.

Redaktionen

Har du nyhetstips eller synpunkter? Kontakta oss

Skriv ut

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Techarenan är obereoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.