Stefan Ytterborn, grundare och vd, Cake

Stefan Ytterborn, Cake

Världen elektrifieras och våra fordon med den. Så vad är framtiden för mobilitet och hur passar en elektrifierad enduro in i den? Mycket väl visar det sig.

Om man ska utmana en befintlig företeelse med en ny grej så kan man inte fuska. Så om man exempelvis ska bygga en elhoj kan man inte bygga en som bara ser snygg ut verkar vara bra. Den måste liksom vara bra på riktigt också. The proof måste vara in the pudding.

Vi pratar med Stefan om platsen där motorcyklar, design och elektrifieringen av världen möts. Ett samtal om hållbarhet, passion och syfte, om samarbeten och varumärken samt hur man kan lyckas i premiumsegmentet på en marknad som nu rör på sig rejält – en framtidsbild där smarta elektriska fordon blir mycket mer än bara ting som förflyttar oss.

Redaktionen

Har du nyhetstips eller synpunkter? Kontakta oss

Skriv ut

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Techarenan är obereoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.