Anette Falkenroth, Director of Healthcare Transformation, Knowit

Anette Falkenroth, Knowit

Framtidens sjukvårdssystem är tillsammans. Knepig mening men förmodligen väldigt sann. För när det kommer till vård och hälsa kan vi nog vänta stora förändringar kring hur vi ser på vård, vem som gör vad och vad man gör i framtiden.

Vi pratar om det med en äkta hälso- och sjukvårdsbroiler i läkaren Anette Falkenroth som nu arbetar som Director of healthcare transformation på Knowit . En superb satsning tycker vi eftersom teknologi bara kan bli värdefull när det appliceras rätt i verksamheter och rätt för människor.

Vi är själva väldigt stolta över det här samtalet. Just eftersom vi klarar att prata lätt och fritt trots att vi faktiskt diskuterar ett av de stora skaven i vårt samhälle – hur vården ska se ut i framtiden.

Tommy Fondelius
tommy@techarenan.com

Har du nyhetstips eller synpunkter? Kontakta oss

Skriv ut

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Techarenan är obereoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.