Grace Healths vinnarpitch på Techarenan Challenge 2020

Över 200 miljoner kvinnor i världen saknar tillgång till moderna preventivmedel och 50 procent av alla graviditeter i utvecklingsländerna är oplanerade. Med hjälp av maskininlärning och ett enkelt användargränssnitt i mobilen har Grace Health byggt den första digitala kvinnokliniken som ökar tillgängligheten av hälsotjänster och information till kvinnor i tillväxtmarknader. Grace Health utsågs till årets startupbolag på Techarenan Challenge 2020. Titta på vd:n och medgrundaren Thérèse Mannheimers vinnarpitch inför juryn.

Redaktionen

Har du nyhetstips eller synpunkter? Kontakta oss

Skriv ut

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Techarenan är obereoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.