Techarenan Summit13 november Waterfront, StockholmHomeEventsOm Techarenan
Från Gotland till världens största marknad
”Flytta systembolaget till city och ut med långbord och högtalare”
“Vi ligger minst 10 år före Amazon”

Grace Healths vinnarpitch på Techarenan Challenge 2020

Över 200 miljoner kvinnor i världen saknar tillgång till moderna preventivmedel och 50 procent av alla graviditeter i utvecklingsländerna är oplanerade. Med hjälp av maskininlärning och ett enkelt användargränssnitt i mobilen har Grace Health byggt den första digitala kvinnokliniken som ökar tillgängligheten av hälsotjänster och information till kvinnor i tillväxtmarknader. Grace Health utsågs till årets startupbolag på Techarenan Challenge 2020. Titta på vd:n och medgrundaren Thérèse Mannheimers vinnarpitch inför juryn.

Redaktionen

Har du nyhetstips eller synpunkter? Kontakta oss

Skriv ut

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Techarenan är obereoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.