Katarina Nordin, Head of Global Marketing, Adyen

Katarina Nordin, Adyen

Vill man svara på morgondagens utmaningar oavsett vad dom kommer vara så måste man vara snabb. Så vi pratar här om vad det innebär när det kommer till ehandel och betalningar på internet.

Pandemin 2020 är en sån utmaning. För ett företag som Adyen innebär det förändrade kundbeteenden, exempelvis att många av deras kunder förflyttar försäljning från fysisk butik till e-handel.

Adyen siktar på att vara den enda plattformen du behöver för att ta betalt på nätet, i butik och i app. Det här och en hel del till såklart. För om man vill vara betalningsinfrastruktur på internet så måste man vara duktig på samarbeten, kundupplevelser, integrationer och naturligtvis transaktioner av pengar.

En av grundpelarna i Adyens verksamhet är teknisk integritet. Är man ovan med teknologi kan det låta som en detalj. Men för Adyen det är det tvärtom högst en strategisk fråga – för har man hög teknisk integritet innebär det maximal flexibilitet, låga kostnader, låg utvecklingshastighet och möjligheter att hålla hög kvalité.

Redaktionen

Har du nyhetstips eller synpunkter? Kontakta oss

Skriv ut

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Techarenan är obereoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.