Snart dags för den årliga entreprenörskonferensen – Entrepreneurs Convention

För första gången kommer Entrepreneurs Convention att sändas live. Konferensen som i första hand riktar sig till entreprenörer och personer som är med och driver samhället framåt.

Hur skapar man värde genom data? Hur hanterar man hypertillväxt och nyttjar momentum när efterfrågan ökar? Hur skapar man en stor användarbas och konkurrerar på nya marknader. Hur är det att bli förvärvad? Vilka är de senaste trenderna inom foodtech och hållbara beteenden kring mat? Detta är några av frågorna i fokus under den livesända konferensen Techarenan Entrepreneurs Convention fredagen 23 april. 

För första gången kommer Entrepreneurs Convention att sändas live. Konferensen som i första hand riktar sig till entreprenörer och personer som är med och driver samhället framåt kommer att ha flera parallella spår med panelsamtal och knowlegde tracks inom olika områden. Här kommer entreprenörer att dela med sig av sina erfarenheter och experter att ge handfasta tips inom allt från marknadsföring till förvärv.

– Vi ser att entreprenörer får en allt viktigare roll i samhället när det gäller att adressera vår tids stora utmaningar, nyttiggöra och kommersialisera ny teknologi och se till att Sverige fortsatt kan vara ett ledande kunskapssamhälle. Under Entrepreneurs Convention kommer vi att få lyssna till hur dessa entreprenörer bygger sina bolag, vilka framgångsfaktorerna är och vilka utmaningar de möter och hur de ser på framtiden, säger Omid Ekhlasi, grundare Techarenan.

Bland talarna finns bland annat Maria Hedengren, vd Readly, ministern för högre utbildning och forskning Matilda Ernkrans, Erik Martinsson, grundare solcellsbolaget Svea Solar, Ulf Skagerström, grundare av Matsmart, Petra Ringström, grundare Steamery, Gustav Lundberg Toresson grundare, Memmo, Matilda Waara Holmqvist, Head of Marketing Globhe och många fler.

Techarenan vill vara en arena för tillväxt och innovation som driver samhällsutvecklingen framåt. Ända sedan Techarenan grundades för 8 år sedan har kärnan varit fokus på entreprenörerna och de frågor som är relevanta för dem. Nu samlar vi entreprenörer och experter i en digital konferens för att fortsatt främja innovation och entreprenörskap och erbjuda en arena för kontaktskapande och möjlighet till att dela erfarenheter med varandra. 

Läs mer: www.techarenan.se

Lisa von Garrelts
lisa@techarenan.com

Har du nyhetstips eller synpunkter? Kontakta oss

Skriv ut

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Techarenan är obereoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.