Techarenan Challenge 2021 avgörs i Stockholm 15-17 juni

Techarenan Challenge 2021 avgörs 15-17 juni i Stockholm. Då koras Nordens och Sveriges främsta startup- och tillväxtbolag.

För åttonde gången ska Nordens och Sveriges främsta startup- och tillväxtbolag koras när Techarenan Challenge går av stapeln 15-17 juni i Stockholm. Under tre dagar samlas entreprenörer, industrichefer, ministrar och experter för att diskutera nutid och framtid.

Techarenan Challenge 2021 kommer att äga rum i Stockholm och livestreamas från tre scener. Utöver de 50 finalisterna som tävlar kommer det även att pågå paneldiskussioner, expertseminarier, livepodd, utställning och Tech Talks. 

Innovation, entreprenörskap och hållbarhet är som vanligt ledorden och grunden i alla panelsamtal och diskussioner.

Anmälan till tävlingen öppnar den 23 april i samband med Techarenans vårkonferens Entrepreneurs’ Convention.

Förra året sökte cirka 400 bolag till tävlingen Techarenan Challenge och finalisterna fick pitcha live för en jury som bestod av Sara Wimmercranz, grundare BackingMinds, Staffan Helgesson, general partner Creandum, Sophia Bendz, partner Atomico och Gustaf Brandberg, grundare Gullspång Invest. 

I ett starkt startfält stod slutligen Grace Health som vinnare av Årets startupbolag och Dynamic code blev Årets tillväxtbolag. Dessutom vann Grace Health även utmärkelsen Social Impact Award, cleantechbolaget Exeger vann Näringslivets pris, Nectarine Health kammade hem Publikens pris, Industrins pris gick till Climeon och AI & Technical Edge award vanns av Sana Labs.

Anmälan

Anmälan till att titta på det kostnadsfria eventet Techarenan Challenge hittar ni här.

Anmälan för bolag som vill delta i entreprenörstävlingen öppnar 23 april, men det går redan nu att lämna en intresseanmälan här.

Lisa von Garrelts
lisa@techarenan.com

Har du nyhetstips eller synpunkter? Kontakta oss

Skriv ut

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Techarenan är obereoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.