Sana Labs om raketåret: “Vi har haft en central roll i accelerationen”

Sana Labs tillväxtresa och efterfrågan på deras AI-plattform för kompetensutveckling har pekat rakt uppåt senaste året. Nu siktar de på att ta vara på det momentum som uppstått.

Det har varit ett intensivt år för svenska AI-bolaget Sana Labs. I och med pandemin fick deras tjänster ett uppsving och många företag och organisationer har fått upp ögonen för deras plattform för individualiserad kompetensutveckling.

– Vi har även haft förmånen att addera värde där det behövs som mest. Vi har till exempel hjälpt till med att snabbutbilda över 80 000 sjukvårdsarbetare på 2 000 sjukhus i 80 länder, som sedan kunnat gå in i intensivvård och jobbat med covid-19-patienter, berättar medgrundaren Anna Nordell-Westling efter sin medverkan på Techarenan Entrepreneur’s Convention.

Hur ska ni ta vara på momentum?

– Nu jobbar vi för fullt för att möta efterfrågan. Vi är mitt i momentum, vi ser paradigmskiftet och vi är bara i början.

Johannes Lundberg
johannes@techarenan.com

Har du nyhetstips eller synpunkter? Kontakta oss

Skriv ut

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Techarenan är obereoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.