Patrik Nybladh om rollbytet i G-loot: “Ska göra det du kan bäst”

Sedan starten har Patrik Nybladh varit vd för e-sportsutmanaren G-loot. Men sedan februari har han en ny roll i bolaget.

Sedan februari 2021 är Patrik Nybladh numer CIO, Chief Investment Officer, i G-loot. Medgrundaren Johan Persson har tagit över vd-stolen och anledningen är att bolaget gått in i en ny fas.

– Vi kommer in i nästa fas som innebär att vi ska växa med användaren och Johan Persson har gjort det här i hela sitt yrkesverksamma liv. Vi har tesen “du ska göra det du kan bäst”, och då var det givet att han skulle ta fanan. Så gör jag det som jag kan bäst, säger Patrik Nybladh vid eventet Techarenan Entrepreneur’s Convention.

På tal om faser har G-loot sedan ett år tillbaka varit i fasen de själva kallar för “World domination”. Något som de nu ska bygga vidare på.

– Vi gick ifrån en strategi där vi skulle ta över hela världen på en gång till att fokusera tidszon för tidszon i stället. 2021 handlar om att ta USA med storm. Siffrorna ser bättre ut än vi hoppats på, så nu ska vi bara se till att de håller sig och skala upp snabbt.

Johannes Lundberg
johannes@techarenan.com

Har du nyhetstips eller synpunkter? Kontakta oss

Skriv ut

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Techarenan är obereoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.