Så når du framgång i den nya digitala världen

Eventet Salesforce Live streamas den 6 maj. Foto: Salesforce.

Handelsbanken, Volvo Cars, Mathem, Trustly och andra spännande företag avslöjar sina framgångsrecept under det digitala eventet Salesforce Live.

I dag arbetar vi var som helst, vi leder på distans, utvecklar tillsammans och samarbetar över gränser och tidszoner. Vad krävs egentligen för att lyckas i en digital värld? Svaren får vi på ett livestreamat event den 6 maj, där Sveriges främsta experter tillsammans med programledare Peter Settman diskuterar hur vi skapar förutsättningar för nya former av tillväxt och framgång.

Eventet heter Salesforce Live och arrangeras av kundrelationsjätten Salesforce, där sverigechef Dan Bjurman säger:

– Under 90 tempofyllda minuter inspireras vi av nya sätt att tänka, och tar del av konkreta framgångsfaktorer för att agera i det nya normala. Tillsammans med bland andra Handelsbanken, Volvo Cars, Sandvik, MatHem, Trustly och Stadsmissionen får vi skarpa exempel från verkligheten och spaningar om framtiden från professor Micael Dahlen och futurologen Ashkan Fardost. Dessutom har vi sex spännande breakouts att välja bland efter sändningen.

Från Handelsbanken deltar Catharina Belfrage Sahlstrand, Group Head of Sustainability och Stephan Erne, Chief Digital Officer. De berättar om bankens resa inom digitalisering och hållbarhet, var man står idag samt hur de ser på framtiden.

Eventet och breakouts kommer finnas tillgängliga on-demand efter den 6 maj.