All Rise tre år efter förvärvet: “Man behöver en mentor”

Digitalbyrån All Rise förvärvades av Knowit och blev en liten del av tusentals anställda. Med tre års distans kan grundaren Jacob Pihl ge sina bästa tips på hur man klarar omställningen bäst.

– Man skulle kunnat granska ännu mer. Det dök upp saker, som visserligen var positiva, men som jag inte visste om och borde vetat om. Sen hade jag behövt den här mentorn som man kan bolla med. Och det är en call-out jag kan göra, att ring mig om ni behöver någon, säger Jacob Pihl som i dag är Business Director på Knowit.

All Rise gick från att vara omkring 20 anställda till att ingår i Knowits stora sammanhang med tusentals anställda. Något som låter problematiskt men gick smidigt.

– Det var egentligen inte så stor skillnad. Vi fick massa nya kollegor och affärsmöjligheter, men jobbade på som vanligt. Knowits ambition var ju inte att förändra oss på något sätt, för då hade de ju inte köpt oss.

Johannes Lundberg
johannes@techarenan.com

Har du nyhetstips eller synpunkter? Kontakta oss

Skriv ut

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Techarenan är obereoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.