Platform24 är Årets tillväxtbolag: “Ser den internationella dimensionen”

Juryn utsåg Platform24 till Årets tillväxtbolag när den första delen av Techarenan Challenge 2021 avgjordes efter pitchar på Berns i Stockholm.

– Jag är otroligt stolt och vill säga att det här aldrig hade hänt om vi inte haft det perfekta teamet i bolaget och alla som varit med på resan, säger Tobias Perdahl, medgrundare och vice-vd i Platform24 och den som pitchade i tävlingen.

Bolaget utvecklar systemstöd för sammanhållna, tillgängliga och säkra digitala vårdkedjor och systemet är idag störst i Norden. Bland kunderna finns regioner, privata vårdgivare och försäkringsbolag.

De får nu följa med i vinnardelegationen som tidigare år rest till, bland annat, Silicon Valley, New York, Sao Paulo, Tokyo och Seoul.

– Det är klockrent, vi har byggt en teknisk produkt som är bevisat skalbar, vi finns i flera länder och ska ut vidare internationellt. Om man lyssnar på de som vunnit tidigare år så är det uppenbart att de kontakter som knyts här har varit väldigt värdefulla, säger Tobias Perdahl.

Under hösten 2021 avgörs den andra delen av Techarenan Challenge och då är Platform24 en av 50 bolag som tävlar om priserna Social Impact-award, AI and technical edge-award, Industrins pris och Publikens pris.

Johannes Lundberg
johannes@techarenan.com

Har du nyhetstips eller synpunkter? Kontakta oss

Skriv ut

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Techarenan är obereoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.