Johannes Lundberg blir ny chefredaktör på Techarenan News

Johannes Lundberg tar över rollen som chefredaktör.

Johannes Lundberg, tidigare reporter och nyhetschef på Techarenan News, tar nu över rollen som chefredaktör.
– Ambitionen är att växa och utveckla den digitala journalistiken kring den svenska och nordiska tech- och startupscenen.

Innan tiden på Techarenan News arbetade Johannes Lundberg, bland annat, på Sveriges Radio och på lokaltidning i Stockholm där han varit digital reporter och webbredaktör.

– Jag ser mycket fram emot att leda Techarenan News. Under min tid som reporter och nyhetschef har jag fått följa utvecklingen från första parkett och vill nu rikta än mer ljus på historierna, personligheterna och kraften bakom de företag och personer som driver samhället framåt i dag.

Omid Ekhlasi, grundare av Techarenan och ansvarig utgivare för Techarenan News, ser fram emot det fortsatta arbetet.

– Inför det kommande året kommer vi att utveckla Techarenan News med ännu större fokus på att möta entreprenörer och lyfta deras arbete. Johannes har varit drivande i att utveckla nya redaktionella koncept och kommer nu i rollen som chefredaktör att fortsätta det långsiktiga arbetet med att vidareutveckla Techarenan News, säger Omid Ekhlasi, vd, Techarenan.

Johannes Lundberg tar över efter Lisa von Garrelts.

– Jag vill tacka Lisa för hennes fina arbete med att ge liv åt Techarenan News. Hon har varit en nyckelperson i att sätta de redaktionella ramarna och tonen i vår journalistik. Lisa har med sin erfarenhet och kompetens också bidragit stort till det övergripande arbetet med Techarenan och vår digitala omställning under de två senaste åren, säger Omid Ekhlasi.

Utöver det redaktionella arbetet kommer Johannes Lundberg att tillsammans med Tommy Fondelius, som är Brand Manager på Techarenan, att driva den digitala utvecklingen av Techarenan News.

Techarenan News är en nyhetssajt med fokus på startup- och tillväxtbolag i Sverige och Norden som vill bidra till positiv utveckling i samhället genom att lyfta de entreprenörer, individer, organisationer, företag och politiker som förändrar, förbättrar och utvecklar vårt samhälle Techarenan.news är en del av Techarenans plattform för innovation och entreprenörskap som samlar entreprenörer, etablerad industri, investerare, politiker och opinionsbildare för att mötas, skapa samarbeten, göra affärer och bygga nätverk.

Tommy Fondelius
tommy@techarenan.com

Har du nyhetstips eller synpunkter? Kontakta oss

Skriv ut

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Techarenan är obereoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.