Techarenan Summit den 26 april – första 2 000 biljetterna släppta

Techarenan Summit är tillbaka inför livepublik den 26 april på på Waterfront i Stockholm.

Den 26 april öppnar portarna till Techarenan Summit 2022 på Waterfront i Stockholm där paneldiskussioner, pitchar, expertseminarier och en techutställning kan följas av besökare på plats. Nytt för i år är även att alla aktiviteter på scen sker på engelska för ett än mer inkluderande event.

När Techarenan Summit 2022 går av stapeln på Waterfront i centrala Stockholm är det nionde året i rad som Techarenan samlar entreprenörer, ledare för näringsliv och industri, politiker och experter för att diskutera relevanta ämnen och förutsättningarna för de som driver branschen och utvecklingen framåt.

Konferensens övergripande teman är hållbarhet, innovation, entreprenörskap och framtid, och från tre olika scener kommer besökare på plats att kunna följa panelsamtal, expertseminarier och pitchar av Nordens bästa startup- och scaleupbolag från Techarenans årliga entreprenörstävling Techarenan Challenge. Bolagen kommer även visa upp sina produkter och tjänster i techutställningen som sker parallellt med scenaktiviteterna i Waterfront Congress Centre.

Flyttar över till engelska

Eventet är kostnadsfritt och öppet för alla och blir Techarenans första, sedan pandemins intåg, som i huvudsak går att följa på plats. Men allt som sker på scen kommer även att kunna följas digitalt via livestream på Techarenans egen plattform och via sociala medier.

Techarenan Summit är en internationell techkonferens och all aktivitet på scenerna kommer att genomföras på engelska. Allt för att inkludera en bredare publik av intresserade och involverade personer inom tech- och startupsfären.

– Inför 2022 har vi tagit beslut om att ta steget till att bli en internationell konferens och i samband med det går vi över helt till engelska, Vi har även tidigare år haft ett stort antal internationella deltagare på Techarenan Summits och har då haft simultantolkar för huvudprogrammet. Stockholm har likt de stora techhubbarna runt om i världen en växande attraktionskraft och en blandning av nationaliteter inom näringslivet. Vår ambition under de kommande året är att bli ett skyltfönster för nordiska bolag och värderingar ut mot den internationella arenan, säger Omid Ekhlasi, vd och grundare, Techarenan.


Om covid-19 och eventuella restriktioner:

Techarenan planerar för ett event som kan följas både på plats och digitalt. Men i ett ännu oförutsägbart läge är vi väl rustade för snabba förändringar.

Vår högsta prioritet är hälsa och säkerhet hos våra gäster och medarbetare. Vi följer utvecklingen nära och kommer noga att rätta oss efter de eventuella restriktioner som gäller vid datumet för eventet. Info gällande publikantal uppdateras löpande.

Om Techarenan:

Techarenan är en plattform för innovation och entreprenörskap som samlar nordiska framtidsbolag, etablerad industri, relevanta marknadsaktörer, beslutsfattare och politiker.

Techarenan grundades för åtta år sedan som en entreprenörstävling för startup- och tillväxtbolag. I dag är det allt ifrån en tävling, arena och mötesplats för innovation och entreprenörskap. Syftet är att bidra till en positiv utveckling i samhället genom att främja och förena entreprenörer, organisationer, företag och politiker som förändrar, förbättrar och utvecklar vårt samhälle.

Johannes Lundberg
johannes@techarenan.com

Har du nyhetstips eller synpunkter? Kontakta oss

Skriv ut

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Techarenan är obereoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.