Anyfin lanserar ny tjänst för låneöversikt i tuffa ekonomiska klimatet

Mikael Hussain, vd och medgrundare i Anyfin som släpper ny tjänst i sin fintech-plattform. Foto: Press.

Fintech-bolaget utökar plattformen.

Mitt i det tuffa makroekonomiska läget, med hög inflation och stigande räntor, släpper svenska fintech-utmanaren Anyfin en ny tjänst kallad “skuldöversikt”.

Tjänsten ger användare en helhetsbild över sina lån och krediter, med tillhörande insikter, utan krav på en låneflytt. I tjänsten kan användare exempelvis se hur stor del av kostnaderna som får till ränta, avgifter och amortering.

“Vi förstår de utmaningar och osäkerheter som låntagare står inför. Höga räntor, dolda avgifter, förfallodatum som närmar sig och brist på ekonomisk kunskap. Med tjänsten erbjuder vi en omfattande verktygslåda som inte bara ger ett hem till alla skulder, utan en djupare förståelse för dem. Genom att erbjuda värdefull information ger vi användaren bättre möjligheter att fatta genomtänkta beslut för att på så sätt kunna förbättra sin ekonomi långsiktigt,” säger Mikael Hussain, vd och medgrundare i Anyfin i ett pressmeddelande.

Der finns flera liknande tjänster på den svenska marknaden, exempelvis Lånekoll med sin app Lånekoll 2.0 eller enklare självhjälpskalkyler hos bland annat organisationen Konsumenternas. Anyfin menar däremot att deras nya tjänst, så som den är utformad, är den enda i sitt slag på den svenska marknaden.

Johannes Lundberg
johannes@techarenan.com

Har du nyhetstips eller synpunkter? Kontakta oss

Skriv ut

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Techarenan är obereoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.