Techarenan Summit13 november Waterfront, StockholmHomeEventsOm Techarenan
“Vi ligger minst 10 år före Amazon”
”Politikerna har en felaktig bild av företagaren”
Från litet teknikbolag till miljardbolag på börsen – ”Vi ska bli nästa Astra”

Omid Ekhlasi, Techarenan

Pandemin har definitivt skapat förnyad sense of urgency och effekterna är märkbara för oss alla i samhället. Så vad blir konsekvensen för entreprenörskapet och näringslivet? Hur stor blipp på radarn är det här egentligen?

Vi pratar om hur man som entreprenör navigerar med- och motgång, vilka typer av företag som vi tror kommer utgöra framtidens näringsliv och vilket ansvar Omid och hans team vill ta för att möjliggöra utvecklingen.
Det blir ett samtal om hur en andra våg av samarbete skapar mer värde snabbare för både gamla och nya aktörer samt vikten av att fortsätta bygga en öppen arena där näringslivet kan mötas i frågor om framtiden.
Och våren 2020 finns det många högaktuella spörsmål; Exempelvis hur helt nya mönster uppstått kring hur man ser på lönsamhet och finansiering under pandemin, att inte vika från kärnvärden såsom hållbarhet och jämställdhet samt de smarta marknadsstrategier Techarenan betraktat i det nordiska entreprenörsklimatet nu.

Tommy Fondelius
tommy@techarenan.com

Har du nyhetstips eller synpunkter? Kontakta oss

Skriv ut

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Techarenan är obereoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.