Omid Ekhlasi, grundare Techarenan “Pandemin har skapat förnyad sense of urgency”

Omid Ekhlasi grundare Techarenan

Pandemin har definitivt skapat förnyad sense of urgency och effekterna är märkbara för oss alla i samhället. Så vad blir konsekvensen för entreprenörskapet och näringslivet? Hur stor blipp på radarn är det här egentligen? Lyssna på samtalet med Omid Ekhlasi,

Vi pratar om hur man som entreprenör navigerar med- och motgång, vilka typer av företag som vi tror kommer utgöra framtidens näringsliv och vilket ansvar Omid och hans team vill ta för att möjliggöra utvecklingen.
Det blir ett samtal om hur en andra våg av samarbete skapar mer värde snabbare för både gamla och nya aktörer samt vikten av att fortsätta bygga en öppen arena där näringslivet kan mötas i frågor om framtiden.
Och våren 2020 finns det många högaktuella spörsmål; Exempelvis hur helt nya mönster uppstått kring hur man ser på lönsamhet och finansiering under pandemin, att inte vika från kärnvärden såsom hållbarhet och jämställdhet samt de smarta marknadsstrategier Techarenan betraktat i det nordiska entreprenörsklimatet nu. Lyssna på samtalet med Omid Ekhlasi. Du kan även läsa intervjun “Årets tävling är den viktigaste hittills”.

Tommy Fondelius
tommy@techarenan.com

Har du nyhetstips eller synpunkter? Kontakta oss

Skriv ut

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Techarenan är obereoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.