Möt några av finalbolagen i Techarenan Challenge 2021

Det här är de 50 främsta framtidsbolagen i Techarenan Challenge 2021.

50 bolag är uttagna till Techarenan Challenge 2021, här får du lära känna några av dem lite närmare.

Techarenan Challenge arrangeras för åttonde året i rad. Entreprenörstävlingen riktar sig till nordiska bolag i startup- och tillväxtfas som bygger på en unik innovation eller affärsidé med potential att kommersialiseras på den globala marknaden.

Tävlingen avgörs i två delar. I den första delen tog PlasticFri hem Årets startup, Platform24 vann Årets tillväxtbolag och Skyqraft vann Näringslivets pris. Till hösten 2021 tävlar alla 50 bolag vidare om priserna Social Impact-award, AI and technical edge-award, Industrins pris och Publikens pris.

Men vilka är bolagen som ställer upp. Hör några av dem berätta mer om sig själva och vad de gör här nedan.

Scrive

RGNT

Platform24

Skyqraft

PlasticFri

Deedster

Minesto

Azelio

C-Green Technology

Dugga

MEDS


Fakta Techarenan Challenge:

Techarenan Challenge är en årlig entreprenörstävling öppen för alla Sveriges och Nordens entreprenörsledda bolag i startup- och tillväxtfas oavsett bransch. Tävlingen syftar till att lyfta Norden som grogrund för innovativa framtidsbolag som förändrar, förbättrar och utvecklar sina respektive industrier på global nivå, samt knyta samman entreprenörer, företagsledare, investerare, politiker och experter.

Johannes Lundberg
johannes@techarenan.com

Har du nyhetstips eller synpunkter? Kontakta oss

Skriv ut

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Techarenan är obereoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.